DEVIN AIR – партньор на „Винария 2016”

bigpath_4

Новата минерална газирана вода Devin AIR бе избрана за официален воден партньор на виненото изложение „ Винария 2016”, за да подкрепи дегустациите на вина и други алкохолни напитки. За първи път в историята на изложението, партньор на инициативата е минерална вода, която може да бъде дегустирана на място като допълнение към винената селекция. Devin AIR бе избрана със съдействието на Асоциацията на сомелиерите в България и предостави над 5000 литра вода за професионално ползване в рамките на събитието.

Сомелиерите препоръчват дегустацията и консумацията на вино и храни да се придружават от газирана вода с фина, мека и по възможност естествена газировка, каквато е Девин AIR. Тази вода освежава усещанията от всяка следваща глътка, подчертавайки ароматите и вкусовете на продуктите, с които се консумира.

 

Престижното винено изложение „Винария” се провежда ежегодно с цел да отличи най-добрите постижения в областта на винарството. Изложбата събира водещи компании от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки. Всяка година събитието се превръща в център за обмен на информация, иновации и технологии в производството чрез поредица от събития – конференции, семинари, презентации и срещи, включени в програмата на изложението.

devinair
Devin AIR бе избрана за вода на националния конкурс „Сомелиер на годината 2016”
март 11, 2016
news-132
DEVIN AIR участва в престижния конкурс Superior Taste Award 2016
март 20, 2016